Dessertbuffet

Dessertbuffet

Dessertbuffet Lente - Zomer ( april - september)                  € 7,56 excl. BTW / € 8,25 incl. BTW p.p.
(minimaal 15 personen)

Wij presenteren uw gasten een heerlijk dessert passend in het seizoen.

Kleine dessertglaasjes gevuld met witte chocolademousse getopt met wortel-sinaasappeljam.
Een glaasjezomer-tiramisu gemaakt van frambozen, lange vingers en chocoladevlokken en een glaasje mangomousse met aardbeiensalsa.Verse aardbeien geserveerd met slagroom.
Daarnaast kleine luxe bavaroistaartjes gemaakt van kokos, limoen en ananas en een 
sorbetijstaart van perzik en passiefruit.
                                   

Dessertbuffet Herfst - Winter (oktober - maart)                   € 7,56 excl. BTW / € 8,25 incl. BTW p.p.
(minimaal 15 personen)

Wij presenteren uw gasten een heerlijk dessert passend in het seizoen.

Dessertglaasjes gevuld met romige stroopwafel-stoofpeertjesmousse, champagnemousse met rood fruit en glaasjes gevuld met een melkchocolademousse met crunch en karamel. Verse fruitsalade met slagroom.
Daarnaast kleine luxe bavaroistaartjes, roomijstaart gemaakt van bitterkoekjes en karamel en een
charlotte ijstaart van vanille-ijs en amarenenkersen-sorbetijs.

De dessertbuffetten zijn uit te breiden met onderstaande warme items:
(minimale afname 15 stuks per soort,  € 2,00 per stuk excl. BTW)

In champagne en limoenbouillon gepocheerd peertje met lemoncurd

Crumble van cruesli en chocolade van gekarameliseerde (Cothense) kersen.
Luikse wafel met gegrilde ananas en sinaasappel-muntstroop.
Poffertjes met gebakken appel, rozijn en cranberry.
Kaiserschmarrn; Oostenrijks dessert met poedersuiker en een compote van pruimen en roodfruit.

De warme gerechten serveren wij in een passende chafing dish.