Proeverijen Kerst

Proeverijen Kerst

Carpaccioschotel (4 personen) € 24,50

  • Carpaccio van Ossenhaas op een frisse salade met mosterddressing, pijnboompitjes, gemarineerde tomaatjes, basilicum en geschaafde Reypenaer VSOP.
  • Minibroodjes met kruidenboter en tapenade

Proeverij van Vis (min. 4 personen) € 15,95 p.p.

Deze rijkelijke visproeverij bestaat uit diverse visspecialiteiten uit de keuken van Vernooy Catering

  • Ambachtelijk bereide zalmsalade, bonbon van gerookte zalm gevuld met krab en crème fraîche, Italiaans tonijntaartje, gerookte makreelfilet, gerookte forel, salade van pikante scampi's met roerbakgroente en een gevuld eitje. 
  • Minibroodjes met kruidenboter en tapenade

Proeverij van Vlees (min. 4 personen) € 15,95 p.p.

Deze rijkelijke vleesproeverij bestaat uit diverse vleesspecialiteiten uit de keuken van Vernooy Catering 

  • Ambachtelijk bereide rundvleessalade, champignon gevuld met een frisse salade van pulled veal, taartje van gerookte kip en bladselderij, Serranoham met meloen, boerenpaté, gevuld eitje en een wrap gevuld met dungesneden chorizo, kruidenkaas en rucola. 
  • Minibroodjes met kruidenboter en tapenade

Uit te breiden met:

  • Vegetarische huisgemaakte paella met 'biefstukjes' van knolselderij           
    en zoete aardappel met pestomarinade                                                         €   9,75 p.p.
    (portie ca. 275 gram)
  • Twee mootjes gegrilde zalm op een aardappeltaartje met roergebakken
    groente, geserveerd met Hollandse saus met kappertjes                              €  14,95 p.p.
    (portie ca. 275 gram)
  • Twee gekruide malse varkenshaasbiefstukjes met groenteratatouille en
    een lichtgebonden rode paprikajus met bosui                                                €  12,50 p.p. 
    (portie ca. 250 gram)
  • Kerstgratin
    Aardappelschijfjes met groente en champignons, in room gekookt en          €    9,50 per portie
    gegratineerd met kaas 
    (portie à 500 gram)

Deze uitbreidingen worden koud aangeleverd en kunt u zelf verwarmen d.m.v. een door ons toegevoegde bereidingswijzer.

Hors d'oeuvre