Proeverijen Kerst

Proeverijen Kerst

Carpaccioschotel (4 personen) € 24,50

  • Carpaccio van Ossenhaas op een frisse salade met mosterddressing, pijnboompitjes, gemarineerde tomaatjes, basilicum en geschaafde Reypenaer VSOP.
  • Boerenbrood met kruidenboter en tapenade

Proeverij van Vis (min. 2 personen) € 15,75 p.p.

Deze rijkelijke visproeverij bestaat uit diverse visspecialiteiten uit de keuken van Vernooy Catering

  • Heerlijke zalmsalade, bonbon van gerookte zalm gevuld met krab en crème fraîche, taartje van tonijn en venkel, gerookte makreelfilet, gerookte forel, pikante scampi's en een gevuld eitje. 
  • Boerenbrood met kruidenboter en tapenade

Proeverij van Vlees (min. 2 personen) € 15,75 p.p.

Deze rijkelijke vleesproeverij bestaat uit diverse vleesspecialiteiten uit de keuken van Vernooy Catering 

  • Heerlijke rundvleessalade, bonbon van rundercarpaccio gevuld met kruidenroomkaas, taartje van gerookte kip en groente, Serranoham, cranberry paté, wrap gevuld met pikante beenhamsalade en een gevuld eitje.
  • Boerenbrood met kruidenboter en tapenade

Uit te breiden met:

  • Gegrilde steak van knolselderij met een taartje van parelcouscous,
    geserveerd met gegrilde courgette en een saus van rode paprika (v)           €  8,50 p.p.
    (portie à 300 gram)
  • Lichtgerookte zalmfilet met een zachte puree van aardappel-limoen,
    geserveerd met gehakte garnalen, peterselie en Hollandaise saus              €   9,50 p.p.
    (portie à 180 gram)
  • Twee gekruide malse varkenshaasbiefstukjes gevuld met roombrie en       €  10,50 p.p.
    geserveerd met een lichtgebonden walnotenjus en gekarameliseerde witlof
    (portie à 200 gram)
  • Boeuff Bourguignon                                                                                       €  21,50 per kg.
  • Beenham met honingmosterdsaus                                                                €  15,50 per kg.
  • Wintergratin met spek en uien (500 gram)                                                    €    5,50 per portie

Deze uitbreidingen worden koud aangeleverd en kunt u zelf verwarmen d.m.v. een door ons toegevoegde bereidingswijzer.

Hors d'oeuvre